Shop

Brezžični prirezovalnik las in brade Surker Pro je vrhunski pripomoček za oblikovanje vaše pričeske in brade. S svojo brezžično zasnovo omogoča popolno svobodo gibanja med striženjem, kar zagotavlja enostaven in natančen postopek.

Prirezovalnik je opremljen s tišjim motorjem, ki ustvarja udobno izkušnjo brez motečega hrupa. Keramična rezila, znana po svoji dolgotrajni ostrini, poskrbijo za natančno in enakomerno rezanje, kar je ključno za brezhiben videz.

V paketu prejmete 4 vodilnike različnih dolžin (3 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm), ki vam omogočajo prilagajanje dolžine striženja glede na želeni rezultat. S temi vodniki boste brez težav dosegli želeno dolžino las ali brade, ne da bi pri tem izgubljali natančnost.

Prirezovalnik je kompakten, z dimenzijami 11” x 8” x 2,4”, kar omogoča enostavno rokovanje. Poleg tega je opremljen z baterijo, ki jo je mogoče odstraniti, kar olajša polnjenje in podaljša življenjsko dobo naprave.

V škatli boste našli brezžični prirezovalnik brade in las Surker Pro, 4 vodilne glavnike (3 mm-12 mm), stenski napajalnik ter snemljivo baterijo. Ta izdelek združuje funkcionalnost, zmogljivost in praktičnost, kar ga naredi odlično izbiro za vsakodnevno nego las in brade.

 tehnični podatki za brezžični prirezovalnik las in brade Surker Pro:

  • Vrsta: Brezžični prirezovalnik las in brade
  • Motor: Tihi motor
  • Rezila: Keramična rezila za natančno in enakomerno rezanje
  • Vodilni glavniki: 4 vodilni glavniki (3 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm)
  • Dimenzije: 11” x 8” x 2,4”
  • Baterija: Snemljiva baterija za enostavno polnjenje
  • Dodatna oprema: Stenski napajalnik vključen v paket

Ti podatki zajemajo osnovne tehnične lastnosti prirezovalnika, ki zagotavljajo visoko zmogljivost, natančnost in uporabnost pri oblikovanju las in brade.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Brezžični prirezovalnik las in brade Surker Pro”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja