Shop

Predstavljamo vam Mini Mop TWHR2023-3 – prenosno čistilno čudo, ki bo vaš zvesti pomočnik pri vzdrževanju brezhibne čistosti doma. Ta kompakten in lahek mini mop (verzija 2023) je zasnovan za enostavno čiščenje tesnih prostorov in težko dostopnih območij, brez nepotrebnega napora ali utrujenosti.

Značilnosti izdelka:

1. Kompaktnost in Lahkost:

Mini mop je majhen in prenosljiv, kar omogoča enostavno uporabo. Ne glede na to, ali čistite ozke hodnike ali težko dostopne kotičke, boste z našim mini mopom dosegli popolne rezultate.

2. Vsestransko Čiščenje:

Uporabite ga lahko na različnih površinah, vključno s tlemi iz trdega lesa, ploščicami, laminatom in drugimi. S tem izdelkom odpravite potrebo po več orodjih za čiščenje, saj je vsestranski mini mop pripravljen na vse.

3. Učinkovito Čiščenje:

Opremljen z vpojnimi blazinicami iz mikrovlaken ali pralnimi krpami, učinkovito zajame umazanijo in prah za temeljito čiščenje. Nekateri modeli imajo nastavljive ročaje ali vrtljive glave za še bolj natančno čiščenje.

4. Zaščita Rok:

Integrirana funkcija samodejnega ožemanja vode simulira način umivanja rok, kar vam omogoča ohranjanje čistih rok brez neposrednega stika z umazano vodo.

Tehnični Podatki:

  • Velikost: 29,5 cm x 15,5 cm
  • Material: Visokokakovostna ABS plastika
  • Material za brisanje: Mikrovlaken

Z Mini Mopom TWHR2023-3 boste dosegli brezhibno čistost brez nepotrebnega napora. Odkrijte enostavnost in učinkovitost čiščenja, ki ju prinaša naša prenosna mini krpa-mop!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mini Mop TWHR2023-3”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja